BE CREATIVE

BE CREATIVE PDF

YOUR CHOICE CATALOG ENG

 

A BE CREATIVE márkanév egy különleges termékkollekciót takar, melynek kifejlesztése és összeállítása az egyediségen és személyre szabhatóságon alapul. Élénk színekben tündöklő geometriai, természeti mintákat és állatokat használunk, hogy bemutassuk a testreszabási lehetőségek széles skáláját, kiemelve a BE CREATIVE márka alapvető jellemzőjét.

Katalógusunkból kiválaszthatja az önnek megfelelő terméket, majd egyediesítheti.

A legmodernebb gyártási és nyomtatási technológiák felhasználásának köszönhetően a BE CREATIVE kollekció versenyképes áron érhető el.

Számos BE CREATIVE termék esetében lehetőséget biztosítunk, hogy kedved szerint kombináld a termék alkatrészeinek színeit, anyagait, vagy megtervezd saját formádat, melytől igazán egyedivé teheted azt. Ezek a termékek egyedi gyártásúak, saját üzemünkben készülnek, vagy készleten lévő részegységekből állítjuk össze őket, így biztosítva a rövid gyártási időt.

A BE CREATIVE termékkollekció magas szinten kínál testre szabható megoldásokat. A különleges termékek biztosítják arculatod és üzeneted stílusos megjelenését.

A BE CREATIVE termékeink gyártása és emblémázása a legújabb technológiákkal történik. Az emblémázás szinte teljes mértékben digitális technológiákkal készül, mely intenzív színű és nagyfelbontású nyomatokat eredményez

A BE CREATIVE kollekció európai gyártású, összeszerelésű vagy emblémázású termékből áll, mely szavatolja a termékek rövid gyártási idejét és alacsony minimális rendelési mennyiségét, még teljesen egyedi gyártású termékeknél is. 

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért