Ajándéktárgyak

 

Válasszon önnek megfelelő terméket katalógusainkból  vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk elképzelésének megfelelő terméket választani.

A katalógusban megjelenő árak listaárak, tájékoztató jellegűek.

Ajánlatunkba az önre szabott ár fog szerepelni.

Kedveskedjen emblémázott termékekkel cége dolgozóinak!

Azok a hűséges dolgozók, akik a cégénél dolgoznak már több éve, sokszor megérdemelnek egy kis kedvességet, vagy ajándékot, amellyel jobban érezhetik, hogy megbecsülik őket. Természetesen ezt jó kimutatni az alkalmazottak számára, így ha még nem tudja, mivel ajándékozza meg őket, van egy remek ötletünk!

Mivel itt a nyár, így biztos dolgozói is szeretik szabadidejüket utazással és kirándulással tölteni, szóval a legjobb ajándék egy olyan táska, amelyet emblémázás útján elláthatunk a cég logójával, és mindezen felül biztos hasznát veszik majd a nyaralások, hétvégi programok során.

Egy táska mindig jó szolgálatot tesz az olyan utak során, ahova az ember nagyon sok csomagot, ruhákat, egyéb szükséges holmikat visz, így az emblémázás egy olyan táskára, amelyet a dolgozóinak szeretne ajándékozni, lehet a legjobb megoldás. A dolgozók érezni fogják, hogy elégedettek a munkájukkal és nem lesz meglepő, ha néha még a munkába is azt viszik magukkal, mindemellett a céget is reklámozzák!

Táskák emblémázásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink munkájában nem fog csalódni!

Kedvezzen ügyfelei számára praktikus reklámajándékokkal!

Click here to add your own text