Idén is kiemelkedően gazdag választékot kínálunk környezetkímélő termékekből! 

Keressük együtt a számodra legmegfelelőbb környezettudatos terméket.
Organikus pamut, bambusz, fa, búzaszalma, juta csak része az anyagoknak melyek használatával csökkenthetjük a környezetünkre nehezedő nyomást.

Lentebb részletesebb információk

Bármilyen kérdés merül fel, szívesen segítünk

MI FÁN TEREM A BIOPAMUT?

Az organikus pamut olyan pamut, amelyet előállítottak és tanúsítottak az ökológiai mezőgazdasági szabványoknak megfelelően. Termelése fenntartja a talaj, az ökoszisztéma és az emberek egészségét a természetes folyamatokat, a mesterséges folyamatok kizárásával.

Fontos, hogy a biogazdálkodás nem engedélyezi a mérgező vegyi anyagok vagy a GMO-k (géntechnológiával módosított szervezetek) felhasználását. Ehelyett a hagyományt, az innovációt és a tudományt ötvözi, hogy javuljon a megosztott környezet és elősegítse a jó életminőséget az összes érintett számára.

A biogyapot termesztésében nem használnak mérgező vegyi anyagokat. Nem károsítja a talajt, kevesebb hatással van a levegőre, 88% -kal kevesebb vizet és 62% -kal kevesebb energiát fogyaszt. A hagyományos pamut a világ rovarirtóinak körülbelül 16% -át és a peszticidek 7% -át használja fel.

TERMÉSZETES, FENNTARTHATÓ ÉS KÖRNYEZETBARÁT PROMÓCIÓS TERMÉKEK

A hagyományos termékek zöldebb alternatíváit is kínáljuk. Teljes egészében vagy részben természetes, ökológiai vagy újrahasznosított anyagokból készülnek, vagy helyettesítik az eldobható mindennapi tárgyakat.

Lentebb válogatások, kattintson és válogasson!

 

GO GREEN válogatás

The Greener Choice válogatás