Idén is kiemelkedően gazdag választékot kínálunk környezetkímélő termékekből! 

Keressük együtt a számodra legmegfelelőbb környezettudatos terméket.
Organikus pamut, bambusz, fa, búzaszalma, juta csak része az anyagoknak melyek használatával csökkenthetjük a környezetünkre nehezedő nyomást.

 

Lentebb válogatások, kattintson és válogasson!

 

MI FÁN TEREM A BIOPAMUT?

Az organikus pamut olyan pamut, amelyet előállítottak és tanúsítottak az ökológiai mezőgazdasági szabványoknak megfelelően. Termelése fenntartja a talaj, az ökoszisztéma és az emberek egészségét a természetes folyamatokat, a mesterséges folyamatok kizárásával.

Fontos, hogy a biogazdálkodás nem engedélyezi a mérgező vegyi anyagok vagy a GMO-k (géntechnológiával módosított szervezetek) felhasználását. Ehelyett a hagyományt, az innovációt és a tudományt ötvözi, hogy javuljon a megosztott környezet és elősegítse a jó életminőséget az összes érintett számára.

A biogyapot termesztésében nem használnak mérgező vegyi anyagokat. Nem károsítja a talajt, kevesebb hatással van a levegőre, 88% -kal kevesebb vizet és 62% -kal kevesebb energiát fogyaszt. A hagyományos pamut a világ rovarirtóinak körülbelül 16% -át és a peszticidek 7% -át használja fel.

A hagyományos termékek zöld alternatíváit is kínáljuk. Teljes egészében vagy részben természetes, ökológiai vagy újrahasznosított anyagokból készülnek, vagy helyettesítik az eldobható mindennapi tárgyakat.