Tegye egységessé alkalmazottai megjelenését, biztonságossá a munkavégzést!

Vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatunkért!

Egy vállalkozásnak minden szempontból az egységre kell törekedni, mert egy nagy csapat dolgozik azért, hogy a cég tevékenysége népszerű legyen, és széles körben elterjedjen. Az összetartás nemcsak az eredményes munkavégzésben nyilvánulhat meg, hanem küllemben is, emiatt ajánlott az egyforma munkaruha használata.

Teremtsen egységet vállalkozásában, biztosítson minőségi munkaruhát alkalmazottai számára!

Kínálatunk kiterjed egyedi gyártású és késztermékekre is.

Egy munkahelyen meghatározott feladatokat kell elvégezni úgy, hogy azok időre, kifogástalan minőségben készen legyenek, be kell tartani bizonyos szabályokat, amik a dolgozók biztonságát, a munka minőségének fenntartását szolgálják. Ehhez fontos a minőségi munkaruha megléte is!

A munkaruha viselete még inkább ráerősít az egység érzésére, ennek köszönhetően a munkavégzés még hatékonyabb! Napjainkban különböző emblémázási módszerek közül válogathatunk, a vállalkozások körében népszerű a hímzéstechnika, ez az eljárás garantálja, hogy az eltérő minőségű textilekből nem kopik ki cégünk logója vagy arculati eleme. A munkaruhák emblémázása reklámlehetőséget is biztosít, ugyanis előfordulhat, hogy a pólót, vagy kantáros nadrágot nem cserélik át a munkavállalók utcai ruhára, és munkaruhában mennek haza, így a cég kap egy kis figyelmet!

PORTWEST ENGLISH VERSION

Milyen a jó munkaruha? Olyan, amiben jól érzi magát az dolgozó, ami kényelmes, komfortos, jó közérzetet biztosít és megóvja viselőjét. Melegen tart, nem ázik be, óv a széltől, ha arra van szükség, eközben mégsem akadályoz a mozgásban, tartós anyagból készül, megbízható viselet.

Keressen bennünket bizalommal, és válogasson igényes munkaruha kínálatunkból! Munkaruháink között talál kantáros nadrágokat, illetve derekas nadrágokat is, különféle típusban és méretben. Nem csupán megvásárolhatja őket, de az értékesítés mellett emblémázással is foglalkozunk!

Gondosan kivitelezett, színvonalas anyagokból készült, megbízható munkaruhát keres, és emblémáztatni is szeretné őket? A céglogó a kért méretben és színben, minőségi kivitelezésben kerül a munkaruhára!

Előzze meg a baleseteket! Biztosítson munkavédelmi cipőt alkalmazottainak!

Munkáltatóként biztos tisztában van azzal, hogy bizonyos mértékben Ön felel alkalmazottai testi épségéért. Ha fizikai munkát végeznek, a feladataik teljesítéséhez a megfelelő védőfelszerelésről is gondoskodnia kell, ellenkező esetben ugyanis komoly pénzbírságokat is szabhatnak ki vállalkozására! Ne kockáztassa a munkavállalók testi épségét, se a cég sikerét, gondoskodjon a megfelelő ruházatról, amelynek egyik nélkülözhetetlen darabja a munkavédelmi cipő!

A munkavédelmi cipő szinte már alapvető felszerelésnek számít azokban a munkakörökben, ahol kemény fizikai munkának vannak kitéve az alkalmazottak, legyen szó árupakolásról, vagy szerelési feladatokról. A cipő mindennemű külső tényezőtől védi a viselőjét, így bármi is esik az alkalmazott lábára, baleset nélkül megússza a helyzetet!

Kínálatunkban csakis minőségi munkavédelmi cipőket találhat, így, ha hosszú távon szeretné biztosítani a balesetmentes munkavégzést alkalmazottainak, vásároljon kínálatunkból!