Egyediesítse ajándéktárgyait, textiltermékeit, munkaruháit!

 

Dekorációs szolgáltatásaink között első sorban a szitanyomás, tamponnyomás,  digitális nyomás, szublimálás, hímzés, és gravírozás szerepel.

Kínálatunk ennél sokkal gazdagabb, a piacon megjelenő legújabb technológiákat tudjuk ajánlani, igény és célszerűség függvényében.

Az alkalmazott technológia a dekorálandó termék anyagától/típusától  függ, a gyártója által ajánlott helyen és méretekben.

Az általunk forgalmazott termékek eleve úgy készülnek, hogy lehetősége van a dekorálásra.  Ez nem igaz a kiskereskedelmi forgalomba elérhető termékek többségéről.

Emblémázható terméket erre szakosodott forrásból válasszon!

Lentebb rövid ismertető a leggyakoribb technológiákról.

 1. Tamponnyomás
  Műanyag, fém, fa, papír termékek emblémázási eljárása. Kisméretű, nagy pontosságú, jó felbontású nyomatok készíthetők vele. A tamponnyomás különleges előnye, hogy nem csak sík felületeken alkalmazható. Az emblémát színre kell bontani, és színenként kell filmre vinni. A film segítségével készül a klisé. A nyomófestéket a klisé mélyedéseiből veszi fel a tampon (nyomó gumi) és ez kerül át a termékre.
 1. Lézergravírozás
  Jellemzően fém termékek emblémázására használt technológia, melynek során a gravírozás mélysége századmilliméterekben mérhető. Ennél az eljárásnál a termék felülete megég és így adja ki az emblémát. Kisméretű logó esetén is pontos technológia.
 1. Szitázás
  Textil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása. Nagyobb méretű emblémák készíthetők ezzel az emblémázási móddal. Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre vinni. Az elkészült film segítségével készül a szita. A finomszövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordanak fel, és a film segítségével levilágítják a szitát. Ahol a fény nem érte az anyagot, ott kimosható marad. Az így készült sablont keretre feszítik. A festéket a keretbe teszik, és végighúzzák a szitán, ahol kimosták az anyagot, ott a festék a szálak között átnyomódik a termékre.
 1. Hímzés
  Olyan díszítő eljárás, amely valamilyen alapanyagot (szövet, vászon, polár…) tűbe fűzött fonállal, varrással készített mintával díszít. A varrás, hímzés során az anyagot oda-vissza át kell szúrni, és az így vezetett fonal adja ki a mintát az alapanyag felületén. A hímzés szélének és a szálak eldolgozása a munkadarab hátoldalán történik.

Emblémázás folyamata:

Látványterv:

A termékek emblémázásához minden esetben látványtervet készítünk. A látványtervet az Ön által küldött megfelelő grafikai anyag megérkezését követően készítjük el.

Embléma, grafika küldése:

A logo grafikai anyaga csak vektorgrafikus formátumban használható fel / kivéve hímzés esetén / (Corel Draw-val készített „cdr” formátum, Adobe Illustratorral készített „ai” vagy „eps” formátum). Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd, gif stb.), ezeket külön díj ellenében vektorizáljuk. Az emblémázás átlagos átfutási ideje 3-5 nap.

A különböző termékek dekorálására számtalan helyzetben szükség lehet. Az egyik legnagyobb fogyasztói csoportnak a vállalkozások számítanak, akik különböző célokra rendelnek meg nagyobb mennyiségű emblémázott terméket.

Az emblémázás történhet szitanyomással, tamponnyomással, hímzéssel, szitázással és lézergravírozással is, attól függően, hogy milyen az alapanyag összetétele és felülete. Az emblémázás kiváló megoldást jelent akkor, ha egy adott vállalkozáson belül egységesíteni szeretnénk a munkaruházatot, és egyedi, felismerhető megjelenést szeretnénk kölcsönözni a ruhadaraboknak.

Természetesen az emblémázás akkor is remek megoldás, ha az ügyfeleinknek vagy munkatársainknak szeretnénk reklámajándékokkal kedveskedni, ám abban az esetben is jó választás lehet, ha csupán egyetlen ajándékot szeretnénk valamely szerettünk számára különlegesebbé varázsolni.

Ha Önnek is dekorációs szolgáltatásokra lenne szüksége, tekintse meg ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Az általunk forgalmazott termékek dekorálását vállaljuk.